• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Bewezen vaardig, betere kansen

Opleiden alleen is niet voldoende. Tenslotte wil iedereen een diploma (zien). Ook voor ICT vaardigheden wordt dat steeds belangrijker. Voor studenten en leerlingen zijn internationale erkende certificaten voor hun Office vaardigheden van groot belang voor een kwalitatief hoogwaardig cv. En dus voor betere kansen op de opleidings- en arbeidsmarkt.

Voor instellingen is het van veel waarde om studenten of leerlingen ‘af te leveren’ met zo’n certificaat. Het is naast het schooldiploma een waardevol en een tastbaar document. Er zijn drie certificeringsrichtingen:

Microsoft Office Specialist (MOS)

Microsoft Office Specialist (MOS) is de certificering voor iedereen die met Microsoft Office werkt. MOS staat voor kwaliteit en wordt internationaal gezien als dé certificering waarmee kennis en vaardigheden voor het optimaal gebruik van Microsoft Office wordt aangetoond. Microsoft Office Specialist certificering valideerd de kennis en vaardigheden voor Word, Excel, Powerpoint, Access, Outlook en SharePoint op verschillende niveaus.

Microsoft Technology Associate (MTA)

De Microsoft Technology Associate (MTA) suite van certificering helpt scholen met het overbrengen en valideren van kennis op het gebied van IT-infrastructuur, database administratie en verschillende stromen in software ontwikkeling. MTA certificering helpt studenten bij vervolgopleidingen en een IT-gerelateerde stage of en carrière. De MTA certificaten worden aanbevolen voor zowel Studenten als Docenten.

Microsoft Certified Solutions Associate

Dit certificaat vormt de basis certificering van het certificeringsprogramma van Microsoft. Dit associate niveau valideert de kennis en vaardigheden van de belangrijkste platformen binnen een IT omgeving, voor zowel cloud als on-premise.

Aan de slag met certificeren.

Wat is IT Academy en MOS certificering?

Wilt u alles weten over de Microsoft IT Academy en MOS certificering?

Aan de slag met ITA en MOS certificering

Wilt u aan de slag met de Microsoft IT Academy en MOS certificering?

Hulp bij IT Academy en MOS certificering

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de Microsoft IT Academy en MOS certificering?