• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Microsoft

Scholing en opleiding bepalen de kansen die mensen hebben om vooruit te komen in de wereld. Landen die voldoende talent weten voort te brengen en aan te trekken, blijven overeind in de mondiale concurrentie om talent. De maatschappij vraagt anno nu om andere vaardigheden: 21st Century Skills.

Om talent in Nederland te blijven ontwikkelen, is het noodzakelijk dat kinderen 21st Century Skills beheersen. Het maken van gezamenlijke producten, zelf bepalen hoe je je werk uitvoert, informatie op waarde kunnen schatten, zelf verantwoordelijkheid nemen voor eigen voortgang, zijn voorbeelden van deze vaardigheden.

Verbondenheid stimuleert zelfredzaamheid
Technologie heeft ervoor gezorgd dat in amper vijftien jaar tijd een wereld is ontstaan waarin we op elk moment, waar we ook zijn, met alles en iedereen verbonden kunnen zijn. Mensen die verbonden zijn met de digitale wereld zijn in staat om zelfstandig overal te komen, overal te zoeken, te vinden, te leren van en aan anderen. Meer en meer bedrijven vragen diezelfde zelfstandigheid ook van nieuwe werknemers. Zelfredzaamheid in verbondenheid: het is een van de belangrijkste eisen van de nieuwe tijd. Het onderwijs, als leverancier van nieuwe generaties werknemers, vervult daarom een sleutelrol in het stimuleren ervan.

Gepersonaliseerd leren als drijver
Gepersonaliseerd leren heeft en is de toekomst. Kinderen moeten door onderwijs worden voorbereid op de eisen van de wereld van morgen. Dit streven wordt makkelijker bereikt door rekening te houden met het feit dat de beste manier van leren voor ieder kind anders is. Technologie kan daarbij helpen. Microsoft gaat graag met scholen in dialoog over de uitdagingen en kansen in het onderwijs.

Contact

Microsoft
www.microsoft.nl
e-mail: v-bhewit@microsoft.com
telefoon: +31 20 500 2402

Wat is IT Academy en MOS certificering?

Wilt u alles weten over de Microsoft IT Academy en MOS certificering?

Aan de slag met ITA en MOS certificering

Wilt u aan de slag met de Microsoft IT Academy en MOS certificering?

Hulp bij IT Academy en MOS certificering

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de Microsoft IT Academy en MOS certificering?