• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Over ITAcademy

Deze website wordt gemaakt door 'Technologie & Onderwijs'; een initiatief van APS IT-diensten, SLBdiensten, SURFmarket en Microsoft. Samen bouwen we aan een community waar het onderwijs relevante ervaringen ten aanzien van de toepassing van nieuwe technologie met elkaar deelt.

Niet alleen zijn daar een groot aantal waardevolle documenten te downloaden dat u kan helpen met uw eigen projecten. Er is ook een panel van deskundigen dat u kunt raadplegen. En uiteraard kunt u er uw eigen ervaringen delen met collega's. We zien u dus graag regelmatig terug.

Kostenloos
Alle informatie wordt u geheel kostenloos ter beschikking gesteld. We vragen wel om enkele persoonsgegevens. Deze gegevens verzamelen wij om inzicht te hebben in wie ons materiaal gebruikt. Als u dat wilt houden we u ook op de hoogte van nieuwe content op deze site. Uw gegevens zijn overigens alleen inzichtelijk voor de initiatiefnemers en worden vertrouwelijk behandeld.

Privacy Statement
We hechten veel waarde aan bescherming van persoonlijke gegevens van bezoekers van haar website en is zich bewust dat deze bezoekers van essentieel belang zijn voor haar activiteiten en bestaan. De persoonlijk data van bezoekers worden dan ook met grote zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Wilt u meer weten over ons beleid op dit gebied dan kunt u uiteraard onze Privacy Statement lezen.

Microsoft IT Academy Partners

APS IT-diensten

SLBdiensten

SURFmarket

Microsoft

Wat is IT Academy en MOS certificering?

Wilt u alles weten over de Microsoft IT Academy en MOS certificering?

Aan de slag met ITA en MOS certificering

Wilt u aan de slag met de Microsoft IT Academy en MOS certificering?

Hulp bij IT Academy en MOS certificering

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de Microsoft IT Academy en MOS certificering?