• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Lespakketten voor jezelf en de klas

Goede ICT vaardigheden worden steeds belangrijker voor leerlingen en studenten. Hun toekomstige opleiders en werkgevers stellen steeds strengere eisen. Hun kansen stijgen aanzienlijk als ze vaardiger zijn in het omgaan met ICT en die vaardigheden kunnen aantonen met een certificaat.

Omdat je zelf als docent steeds vaker eigen leermiddelen maakt, is het handig om ook te investeren in je eigen Word, Powerpoint of Excel vaardigheden. Je werkt dan niet alleen sneller, maar de kwaliteit wordt ook beter.

Je wilt met jouw leerlingen of studenten aan de slag om hun vaardigheden te verbeteren. We hebben vast wat huiswerk voor je gedaan. In de bijgaande dossiers vind je alles wat je nodig hebt...

Office 2013 lesplannen

Microsoft heeft Nederlandstalige lesplannen ontwikkeld voor Office 2013. Deze kan u naast de eLearning in de klas gebruiken. In combinatie met de eLearning dekken de lesplannen het MOS examen af. De lesplannen vindt u door op deze link te klikken. Heeft u toegang tot de IT Academy met uw schoolaccount via de kennisnet federatie? Ga dan via uw eigen link naar de membersite en klik rechtsboven in uw scherm op 'Lesson Plans'.

Office 2010 lesplannen

Hieronder tref je een uitgebreid lespakket voor Microsoft Word, Powerpoint en Excel. Elk pakket bestaat uit lesplannen en een pakket met testvragen voor elk van die onderwerpen, klaar voor gebruik in de klas.

Microsoft Word logo Lespakket Microsoft Word 2010   
Microsoft Excel logo Lespakket Microsoft Excel 2010   
Microsoft PowerPoint logo Lespakket Microsoft PowerPoint 2010   


Wat is IT Academy en MOS certificering?

Wilt u alles weten over de Microsoft IT Academy en MOS certificering?

Aan de slag met ITA en MOS certificering

Wilt u aan de slag met de Microsoft IT Academy en MOS certificering?

Hulp bij IT Academy en MOS certificering

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de Microsoft IT Academy en MOS certificering?